Menu Sluiten

Accu Grasmaaiers


Accu grasmaaiers

Informatie over accu grasmaaiers.

Een accu grasmaaier behoort tot de noemen van tuingereedschap.

Er bestaat een enorm aanbod aan accu grasmaaiers volledig aangepast aan uw tuin. In tegenstelling tot grasmaaiers die werken op benzine is een accu grasmaaier ideaal voor kleine en middelgrote tuinen.

Ze zijn in kracht vergelijkbaar met elektrische grasmaaiers maar bieden ontegensprekelijk het grote voordeel dat ze werken zonder snoer. Bovendien vraagt een accu grasmaaier ook minder inspanning dat een handmaaier die je nog steeds op volledig op eigen kracht dient voort te duwen.

Een nadeel is wel dat je er rekening mee moet houden dat je de accu van de grasmaaier regelmatig en tijdig dient op te laden.

Indien je tuin niet al te groot is en gebruiksgemak voor jou belangrijk is, overweeg dan zeker de aankoop van een accu grasmaaier. Ze zijn licht en zeer wendbaar en omdat je geen last hebt van snoeren kan je genieten van een volledige bewegingsvrijheid.

Net als bij grasmaaiers die werken op benzine of elektrische grasmachines kan je bij praktisch alle modellen het gemaaide gras verzamelen in een gras opvangmand

Je kan het gemaaide gras ook laten liggen of mulchen zodat het gemaaide gras kan blijven liggen als natuurlijke grondstof voor je gazon. Anderzijds, als je een grasmaaier met opvangbak hebt, moet je niet na harken.

Info over accu grasmaaiers

Het laatste nieuws over Accu grasmaaiers

Accu grasmaaiers.

De werking van een accu grasmaaier is eigenlijk hetzelfde als bij een elektrische grasmaaier maar je bent af van de last van het verlengsnoer en hebt hierdoor meer bewegingsvrijheid. Je kan dus gerust het gras maaien zonder dat er benzine of een stopcontact in de buurt dient te zijn.

Bij de meeste accu grasmaaiers kan je uiteraard de maaihoogte zelf instellen.

Afhankelijk van, de grootte zal eveneens de maaibreedte verschillen.

Hou er eveneens rekening mee dat een accu grasmaaier minder lawaai maakt en iets milieuvriendelijker is. Je bent natuurlijk wel afhankelijk van de capaciteit van de accu en de accuduur.

Meer info over accu grasmaaiers nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Accu Grasmaaiers Oost-vlaanderen | Accu Grasmaaiers | Herstelling Accu Grasmaaiers | Honda Accu Grasmaaiers | Leveranciers Accu Grasmaaiers | Onderhoud Accu Grasmaaiers | Stiga Accu Grasmaaiers |