Menu Sluiten

Diepladers


Diepladers

Het gebruik van diepladers in de bouw.

Hydraulische diepladers zijn ideaal voor het laden van lichte en hoge lading op grote diepladers. De diepladers met telescopisch dak, die ideaal zijn voor korte ritten en voedergewassen en voor toepassingen op de weg, bieden het gemak en de kostenbesparing die gepaard gaan met off-road hydrauliek. Ze zijn verkrijgbaar in zowel gesloten als open configuraties, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Gesloten diepladers zijn compact en veilig, en bieden u een lichte lading die gemakkelijk toegankelijk is wanneer dat nodig is.

De open variant van diepladers met op het dak gemonteerde telescopische assen kan tandemladingen aan tot 150 ton.

Deze diepladers zijn gebouwd met duurzaam staal voor maximale sterkte en stijfheid, en zijn geschikt voor een breed scala aan goederen, waaronder opleggers en andere nutstrailers, vervaardigd door zowel binnenlandse als internationale bedrijven.

Ze zijn allemaal gebouwd met niet-geveerde, zelfreagerende hydraulische schokdempers voor maximale efficiëntie en veiligheid, en zijn uitgerust met dollies voor eenvoudige bediening met één hand.

Diepladers met telescopische giek zijn het meest geschikt voor het laden van lichte en middelgrote vracht en hebben meestal een aparte laadklep achter en een voordek voor het vervoeren van langere vracht. Ze zijn het meest geschikt voor korte ritten en vlakke ladingen.

De meeste telescopische diepladers hebben aan weerszijden van de trekker gemonteerde hydraulische dollies, die een gemakkelijke toegang tot de laadklep aan de achterkant mogelijk maken.

Deze laadkleppen zijn vaak afneembaar om indien nodig zijdelingse toegang mogelijk te maken.

De op de trekker gemonteerde telescopische giek is vervaardigd uit zwaar staal, vergelijkbaar met het staal dat in de assemblagelijnen van voertuigen wordt gebruikt om de frames van raceauto´s te maken. De as is ontworpen met een open centrum om lange assen mogelijk te maken die lichte aanhangwagens kunnen trekken en plaats bieden aan verschillende combinaties van assen en asmaten.

Info over diepladers

Meer info over Diepladers

Wat weten we nog over diepladers.

Diepladers met plat bed, soms ook wel aanhangwagens voor nutsvoertuigen genoemd, zijn het meest geschikt voor het vervoer van lichte landschapsverzorging en kleinere, doosvormige ladingen.

Alle modellen hebben een optioneel midden-tandemframe aan één kant van de aanhangwagen om gemakkelijk zijskirts en lieren te kunnen bevestigen.

De as van deze modellen bevindt zich meestal op het platform van het trekkende voertuig. Er is een optionele centrale gordel die in de cabine past om de bestuurder veiligheid en bescherming te bieden en vermoeidheid tot een minimum te beperken.

De meeste veiligheidsvoorzieningen van diepladers en aanhangwagens voor nutsvoertuigen zijn in het ontwerp geïntegreerd om verwondingen te beperken en de bestuurder, passagiers en lading te beschermen tegen allesoverheersende gevaren. De cabine en de laadvloer van de truck zijn gemaakt van versterkt veiligheidsglasvezel.

De bedding heeft ook een verstevigd frame voor extra stabiliteit en om te voldoen aan de gewichtseisen van de maximale lading.

Veiligheidsgordels, binnen- en buitendeuren met relingen en ramen, dakluiken voor frisse lucht in de cabine, een voldoende voorraad water en brandstof en voldoende parkeerruimte zijn kenmerken van alle diepladers. De meeste opleggers zijn uitgerust met waarschuwingsknipperlichten, meervoudige veiligheidsgordels en andere veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid van de hele bemanning, passagiers en lading te waarborgen.

Meer info over diepladers nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Diepladers Oost-vlaanderen | Diepladers | Grondverzet Diepladers | Herstelling Diepladers | Leveranciers Diepladers | Onderhoud Diepladers | Transport Diepladers |